Külügyi titkárság

Orbán Viktor elnök úr alelnöki teendőim mellett felkért a Fidesz külügyi titkárává azzal a céllal, hogy összehangoljam és szervezzem a Fidesz-Magyar Polgári Szövetség nemzetközi tevékenységét.

Nemcsak az a célom, hogy a képviselőink munkáját összehangolva a Fidesz nemzetközi kapcsolatait közösen tovább erősítsük, hanem az is, hogy előmozdítsuk a kereszténydemokrata megújulást az európai jobboldalon.

 

A Fidesz-KDNP szövetség az elmúlt két és fél kormányzati ciklus alatt nemzetközi szinten is páratlan sikereket ért el: segítettük az országot kilábalni a gazdasági válságból, kimentettük a családokat a devizacsapdából, közel egymillió munkahelyet hoztunk létre, növeltük a gyermekvállalási kedvet, az EU egyik legdinamikusabban növekvő gazdaságává tettük a magyar gazdaságot és a külföldi liberálisok sorozatos támadásainak ellenállva megvédtük az országot a tömeges illegális bevándorlástól.

 

Ezen politikák és eredmények erőssé tették a Fidesz-KDNP szövetséget idehaza, és van határozott jövőképünk egy erős Európai Unióról is. Ennek megvalósításán dolgozunk és bízunk benne, hogy szövetségeseink is egyre nagyobb számban tudnak megerősödni odahaza, hogy Európában ismét kereszténydemokrata kormányok mutassák az irányt.

Ennek a munkának az operatív egysége a Fidesz Külügyi Titkársága.

 

A Fidesz Külügyi Titkárságának elérhetősége:

 

 

 

Fidesz angol nyelvű honlapja:

https://fidesz.hu/int