A munkámban és a magánéletemben is a család áll a fókuszban és leginkább a családomra vagyok a legbüszkébb. Férjemmel, akivel az egyetemi évek alatt ismerkedtünk meg, kezdettől fogva biztosak voltunk abban, hogy nagycsaládot szeretnénk. Jelenleg három csodálatos gyermeket nevelünk – Ádámot, Tamást és Katát-, akikre rettentő büszke vagyok, és akiktől rengeteg erőt és szeretetet kapok.

 

A családi köteléket mindig is nagyon erős kapocsnak tartottam, ezt a mintát hoztam magammal a szülői házból is. Ma is alapvetőnek és elengedhetetlennek tartom, hogy tartalmas, minőségi időt tölthessünk el együtt férjemmel és a gyerekekkel, a zsúfolt hétköznapok ellenére jusson hely a közös programoknak, játéknak, beszélgetéseknek. Sokat segít, hogy hat évig otthon tudtam maradni a gyerekekkel, amikor kicsik voltak, ez egy olyan stabil alap, amire jól tudunk építeni. Ez a stabilitás a munkában is sokat segít, de nem szeretnék túl rózsaszín képet festeni, hiszen a mindennapokban mi is megküzdünk a munka-család egyensúly kialakításának nehézségeivel. Szerencsére csodálatos segítőim vannak, elsősorban a férjem személyében.

 

Fontosnak tartjuk, hogy egészséges, a múltjukat, hagyományaikat ismerő, ugyanakkor a világra, az újdonságokra nyitott felnőtteket neveljünk a gyerekekből, akik abban a tudatban nőhetnek fel, hogy kellő céltudatossággal, sok munkával és némi szerencsével szinte bármi elérhető. Erőltetni viszont semmit sem szeretnénk, hagyjuk, hogy ők maguk találják meg azt a területet, amiben igazán örömüket lelik, hiszen a választás lehetősége fiatalként nekünk is megadatott. Szüleimhez és bátyámhoz hasonlóan én is lehettem volna orvos, de másmilyen utat választottam. Akkori döntésemet pedig azóta sem bántam meg.

A sport szeretete

Fut a család Facebook oldalam itt tekintheti meg

Interjúk, írások a futásról